Verwarmd E-Spouwglas

U kunt uw conventionele verwarming goeddeels achterwege laten en voor verwarmd E-Spouwglas kiezen als hoofdverwarming. Geen radiator meer in zicht en in combinatie met zonnepanelen dé ideale verwarming van de 21e eeuw. En niet geheel onbelangrijk, U ziet er niets van! Ons verwarmde E-Spouwglas is geheel transparant en combineerbaar met de meest uiteenlopende glassoorten.

Verwarmd glas is de ideale oplossing om koudeval* te voorkomen en uw verblijfsruimtes te verwarmen. Last van sneeuw op uw atrium of glasdak? Met verwarmd glas heeft u hiervan geen last meer. U kunt ons verwarmde E-Spouwglas toepassen in deuren, ramen en elk type glasgevel of kozijntype in nieuwbouw, renovatie maar ook voor uitbreiding van woning of kantoor.

Het verwarmd E-Spouwglas biedt u niet enkel een ongeëvenaard comfort, maar tevens een gezonde verwarming door de afwezigheid van convectie van stof in de ruimte.

Onze toepassingen zijn uitgebreid. Denkt u aan onder meer; veranda’s, wintertuinen, zwembaden, restaurants of elke andere ruimte in uw woning of elk ander verblijf.

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust BV heeft het agentschap voor Nederland van de Luxemburgse fabrikant Aimicia glas/heat/design.

*(koudeval is het verschijnsel dat warme lucht bij grote raampartijen afkoelt en vervolgens naar beneden ‘valt’ waardoor het lijkt of er altijd een (koude) luchtstroom aanwezig is)