Preventieschermen

standaard voor preventiescherm

De PreVerre 10 standaard is ideaal voor preventieschermen op o.a. scholen, kantoren en bali’s. Gecombineerd met minimaal 6 mm gehard veiligheidsglas of 33.1 mm gelaagd glas biedt het bescherming voor medewerkers en klanten. Een glazen preventiescherm met deze standaard kan los op de tafel gezet worden. Er hoeft niet geboord en geschroefd te worden.

glasklem voor Corona glasscherm

Deze glasklemmen zijn perfect te combineren met gehard veiligheidsglas voor het plaatsen van preventie- of hygiëneschermen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

klemprofiel voor preventiescherm

Dit PreVerre 30 klemprofiel is perfect te combineren met 6 mm gehard veiligheidsglas of 33.1 mm gelaagd glas voor het plaatsen van preventie- of hygiëneschermen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Een glazen preventiescherm met dit PreVerre 30 klemprofiel kun je gewoon neer zetten. Er hoeft niet geschroefd te worden!

hoge standaard met voet voor preventiescherm

Stabiele en praktische oplossing voor het plaatsen van preventie- of hygiëneschermen. PreVerre 40 is ideaal voor in horeca of kantoortuinen. Met tussenstuk te combineren voor langere schermen. De RVS buis van 30x30 mm wordt geleverd met een voet (300x300mm) en 2 klemmen. De onderste klem is voorzien van een stopper. De voet hoeft niet verankert te worden.

Compleet systeem voor verrijdbaar preventiescherm

PreVerre 50 compleet systeem inclusief wielen voor een verrijdbaar preventiescherm. Ideaal voor in de horeca of andere plaatsen waar flexibiliteit nodig is.