Ons bedrijf

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust BV is een begrip in het Amsterdamse. Al meer dan 90 jaar werken wij vanuit de hoofdstad. Onze geschiedenis is verweven met de stad en haar omgeving. Dankzij bestaande en nieuwe relaties is ons werkgebied de laatste jaren ook tot buiten de stad uitgebreid. Ons bedrijfsprofiel; Een No-Nonsense mentaliteit, afspraken nakomen en kwaliteit leveren is ons motto. Korte lijnen en helder communiceren met alle betrokkenen. We bestaan uit een klein maar ervaren en daadkrachtig team van vaklieden en helpen u graag.

Werkplaats

In onze werkplaats kunnen we veel glassoorten uit voorraad verwerken. Snel leveren behoort hierdoor tot onze mogelijkheden. Naast het snijden en verwerken van vlakglas kunnen wij in eigen huis ook slijpen of andere bewerkingen uitvoeren.

Glasgroothandel

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust is ook leverancier voor de tussenhandel. Met een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen mogen wij veel schilders- en timmerbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Naast onze ruime glasvoorraad kunnen wij tevens beglazingsmaterialen, gereedschappen en glaslatten uit voorraad leveren. 

Renovatie / onderhoud

Dagelijks onderhoud op kleine projecten kunt u prima aan ons overlaten. Glasschades, mutatiewoningen, kleine renovatie of onderhoud aan hardglazen deuren, voor ons bekend terrein. Grote renovatieprojecten van monumentale panden, openbare gebouwen of woningen, daar zijn wij in gespecialiseerd. Een vast projectteam begeleidt van offerte tot en met uitvoering. Met een vast aanspreekpunt en een schat aan ervaring maken wij van uw project een gezamenlijk succes.

Glasmontage

Onze buitendienst beschikt over goed uitgeruste bedrijfswagens met modern materiaal. Werkopdrachten worden vanaf kantoor elektronisch naar de monteur verzonden. Met een druk op de knop wordt de meest gunstige route bepaald naar het werkadres. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, worden regelmatig bijgeschoold, en zijn in het bezit van een vakdiploma.

Onze klanten

Glas is veelzijdig en daardoor inzetbaar voor veel doeleinden. Het laat onder meer licht door, isoleert, biedt bescherming of kan als verfraaiing worden toegepast. Net zo veelzijdig zijn onze klanten. Facilitaire dienstverleners, gebouwbeheerders, schilders, particulieren, horeca & hotelketens, aannemers, openbare instellingen, winkelketens, timmerbedrijven, gemeentes, etc. etc. Wij ontzorgen onze klanten en bieden desgewenst een breed pakket van diensten voor u op maat aan. Partnership is bij ons vanzelfsprekend.

Milieu

Gescheiden afvalstromen en glas dat wordt gerecycled. Van ons vlakglas afval wordt nieuw glas gemaakt. Onze recycling sluit dan ook prima aan bij een circulaire economie. 1 kg glasscherven levert een besparing van 1,2 kg primaire grondstoffen op bij de productie van vlakglas. Zo besparen we energie en verminderen we de CO² uitstoot. Ons moderne wagenpark is voorzien van milieuvriendelijke en schone Euro 6 motoren. Hiermee voldoet ons wagenpark aan de strenge emissienorm voor voertuigen die geldig is in de Europese Unie. 

Gecertificeerd

Amsterdamse Glashandel van Beemdelust BV is aangesloten bij brancheorganisatie GBO en bezit het GBO vak certificaat. GBO is belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen en plaatsen van vlakglas. Met het GBO vak certificaat heeft u de garantie dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Kwalitatief, verantwoord en veilig werken, onze medewerkers zijn ervoor opgeleid. Onze producten zijn KOMO- en CE-gecertificeerd en onze adviezen worden gegeven conform alle geldende NEN normen zoals o.a. NEN3569 en NPR3577.