Spiegels

Naast glas leveren wij ook spiegels op maat. Deze zijn in meerdere tinten verkrijgbaar. We kunnen uw spiegels poly slijpen of bijvoorbeeld met een facetrand. Een facetrand geeft een bijzonder effect aan uw spiegels. Wij kunnen de spiegels (zonder lijst) direct op de muur monteren door middel van een speciale spiegellijm.

We plaatsen spiegels waar u maar wilt. In de badkamer, in de hal, keuken, toilet, slaapkamer. In danszalen, fitnessruimten, showrooms en oefenruimtes kunnen complete wanden of delen daarvan voorzien worden van spiegels. Het plaatsen van een spiegelwand kan doormiddel van verlijmen rechtstreeks op de muur. Wel is het hierbij van belang dat de muur glad en recht is.

Voor locaties waar extra veiligheid geboden is, kunnen de spiegels worden voorzien van een extra veiligheidsfolie (dit voorkomt uiteenvallen in grote scherpe delen bij breuk). Deze folie zal aan de achterzijde van de spiegels worden beplakt (geheel onzichtbaar).

Er zijn géén standaard maten! U geeft de afmeting, gewenste vorm en bewerking op en wij maken uw spiegel op maat!

De mogelijkheden voor spiegels op maat zijn talloos bij ons.

U wilt graag een passpiegel, badkamerspiegel of spiegelwand op maat? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Desgewenst kunnen wij op aanvraag voor u inmeten en plaatsen, geïnteresseerd?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag.